Blickar tillbaka

2012-09-23 / 20:11:07 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

 
För en vecka sen kom jag och E hem från Turkiet. Vi var där en vecka, helt ensamma (!). Det var fantastiskt att bara få vara tillsammans en vecka och göra ingenting. Att bara behöva ta hänsyn till varandra. Vi behövde nog detta efter ett tufft år för mig i skolan. Jag har mått mycket dåligt och varit superstressad för att hinna bli klar. Så detta var en belöning åt oss båda, att jag klarat skolan och för att E är världens underbaraste som alltid funnits där för mig.
 
Ni kanske vill veta lite om vad som hänt under tiden jag varit borta? Det är väl inte så värst mycket, egentligen. Jag har ju blivit klar med skolan, och är nu undersköterska. Jobbar just nu som timvikarie på några boenden här i Fagersta, det är faktikst helt okej. Men jag har inte kommit in i det riktigt ännu och hoppas att jag snart ska få besked om jag ska få gå intro på ytterligare några ställen. Huvudsaken är väl att det går runt för mig/oss, och det gör det även fast man önskar sig ett fast jobb.Men det får komma sen, ska söka högskola till hösten så får vi se vad som sker. Vill ju så väldigt gärna plugga vidare och ångrar lite att jag inte gjorde det nu på en gång! E jobbar fortfarande som lastbilschaufför, han jobbar och sliter och jag förstår inte hur han orkar! Han går upp 4-5 fem dagar i veckan och är hemma kring 4-5 på eftermiddagen igen.
 
Jag har också fått ett nytt intresse, och det är tatueringar! Har gjort tre stycken på armen inom ett års tid som jag älskar oerhört mycket. Ska ta och ordna bild på dem också så ni ska få se någon dag.
 
Leija är nu 5 år, kan ni tänka er?! Tiden går så fort, och det märker jag nu. Hon har tappat två tänder, och är så söt. Hon är i en mycket jobbig ålder just nu, haha. Hon tror att hon är typ 15 år, vilket jag kanske inte tycker är lika roligt som hon. Hon skriker och gapar om att hon inte har något att ha på sig, smäller i dörrar, städar inte, och skriker att ingen bryr sig om henne. Som tur är säger dom att det går över, hoppas det sker snart! Haha, nejdå hon är en mycket nöjd tjej som vet vad hon vill och som älskar att sova över hos sin pommo&poffa. Hon går på dagis (förskola) två dagar i veckan och så blir det mer när jag får jobba. Hon är också i en period just nu där E är väldigt viktig, det är mycket pappa och hon åker väldigt gärna med honom i lastbilen en dag istället för att vara hemma med morsan. ♥
 
Vi har skaffat en hund också, en amstaff/staffe. Enzo heter han och är 1 år, även denna herre har en vilja utav stål! Det ser man ju på rasen, en tuff ras som inte är en förstagångs hund vilket vi har fått lära oss nu, haha. Det är tråkigt att så många människor har något emot dessa raser, men jag ska säga er, han är helt fantastisk med Leija. Hon får typ göra vad som helst utan att han bryr sig ett skvatt, helt otrolig hund som fortfarande har mycket att lära kring livet. Haha..
 
Vi bor nu i en hyreslägenhet, en 3a med svindyr hyra, haha. Vi flyttade dit för en månad sedan och har väl inte riktigt boat in oss ännu men det kommer. Ska sätta ut lite bilder på lägenheten i slutet av inlägget!
 
En sak innan jag avslutar, min mamma har gjort en magsäcksoperation för snart ett år sedan vilket har gjort så att hon gått ner 62 kg. Helt otroligt, vilken skillnad det är på henne. Duktiga mamma! ♥
 
Ja, det är väl det som händer och sker. Ni ser, inte så värst mycket har hänt. Fråga på, om ni nu vill veta någonting. :) Hoppas någon människa tycker det är kul att jag är tillbaka. Förresten kommer det nog upp en design inom de närmsta dagarna, härligt!
 
Hallen i nya lägenheter, en miljon par skor men ingen använder dem. Haha..
Köket vårt, och en liten kissemiss på bordet. Vi har nämligen två Izzie, 1 år och supermysig! Zmulan som bara är 4 månader och supermysig hon med, dock tycker hon INTE om Enzo.jhj.
Vårat sovrum, sängen agerar klädhängare. Fint eller hur?
Vardagsrummet, och en nöjd Enzo på mattan!
 
Två av bilderna kan jag inte skriva något på, men den ena bilden är på Leijas rum. Och den andra bilden är på Enzo, vår "lille" vovve.
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Matilda

Kul att se att du är tillbaka! vilken ståtlig och fin hund:)

2012-09-23 @ 20:48:50
Postat av: Victoria

Jag tycker det är jätte roligt att du är tillbaka!
Kram :)

2012-09-23 @ 22:16:46
Postat av: Sanna

Kul att se att du är tillbaka! Hoppas du fortsätter blogga nu, det är så spännande att få följa ditt och Leijas liv med tanke på att våra barn är lika gamla och vi bägge två är rätt unga.

Kram Sanna

2012-09-23 @ 22:56:33
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Felicia

Kul att du är tillbaka!! :-)

2012-09-24 @ 11:31:32
Postat av: Linn

Jättekul att du börjat blogga igen :)

2012-09-24 @ 18:26:23
Postat av: Anonym

åh så roligt att du är tillbaka :) ser framemot att få följa ert liv igen :)

2012-09-24 @ 18:42:13
Postat av: Elin

Kul att du är tillbaka! :)

2012-09-24 @ 21:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: