LYCKA LYCKA LYCKA

2010-10-12 / 08:31:32 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

Livet är kaos! Men på ett bra och härligt sätt.
Vi bor i flyttkartonger, det är flyttkartonger överallt. Gardinerna är nedslängda, det är skitigt som aldrig förr och man känner att man inte ens har lust att dammsuga bort det där rispaketet man tappat i golvet. Men det är så det ska vara när man ska flytta!

Det är fullt upp med allt. Om två veckor går jag ut på praktik, jag flyttar i slutet av denna månad, mycket plugg, jag håller på med körkortet, är mamma till 180 % mitt i allt detta kaos! Jag hinner ingenting annat just nu än att komma hem och pussa lite på Leija innan både hon och jag däckar i en varsinn säng om kvällarna.

Förlåt om jag inte bloggat så värst mycket, men vi har stängt av internet hemma eftersom att vi ska flytta snart. Min ordinarie dator är fortfaranade (!) på lagning, och på denna dator har jag inte en enda bild. Så ja, det är svårt att blogga. Men jag hoppas att ni har förståelse. Nu har jag kommit till en punkt i livet där jag börjar ta eget ansvar, det är sjukt läskigt men ändå så jävla härligt! LYCKA TILL TUSEN!

FÖRSTÅR INTE..

2010-10-07 / 12:59:36 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Pinsamt.