UTMANING; Dag 01 - Om mig

2010-12-26 / 22:09:06 / kommentera inlägget / » Leija 3 årMitt namn är Nadja Caroline Karjalainen. Jag föddes den 28 Maj 1992 på Fagersta lasarett, som en blixt från en klar himmel. Min mamma visste inte att hon var gravid förrän hon låg där och hade väldigt ont i magen, farmor trodde det var gallsten. Dock hade min stackars farmor fel, mamma hade en 4 kilos bebis i magen. Så japp, då var jag född. Men så välkommen har alltid min mamma&pappa sagt.

Som liten var jag världens lugnaste barn. Om mamma satt mig i ett hörn så satt jag där i sju timmar om det var så. Jag var en riktigt mammagris och är än idag. Det sägs att barn som är lugna när dem är små blir lite mer vilda när dem blir äldre kanske inte direkt stämmer på mig. Eller jo, jag blev ju mamma vid 15 års ålder. Så jag hann inte riktigt leva det galna liv som jag annars kanske hade gjort. Dock är jag lika glad för det.

Jag är en mycket glad tjej, men är också oerhört blyg. Är rädd för att testa på nya saker, men är ändå väldigt självsäker i mig själv. Eller ja, jag håller på att bli. Jag lever för min familj, dotter, vänner och pojkvän. Ja, vad mer ska jag säga? Detta är då presentationen om mig.

Kommentarer
Postat av: Elin

Mycket bra skrivet! Dock glömde du tala om att du är en vacker, stark, modig och framåtlutad kvinna. Du är fantastisk, rolig, ibland en aning fånig (på ett bra sätt). Tokig och alldeles underbar! Det bästa hos dig är att du är just den du är! Du ska vara stolt över den du är Nadja. En fantasisk vän och mamma! Jag älskar dig vännen <3

2010-12-26 @ 23:49:00
URL: http://liamsmami.blogg.se/
Postat av: Malin

Va roligt att du skriver igen :)

2010-12-27 @ 12:22:06
URL: http://malinshuvudbryerier.blogg.se/
Postat av: Sandra - 2barnsmamma

Vilken tuff frisyr du har!

Ha en bra dag :)

2011-01-18 @ 14:18:51
URL: http://sandrastomberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: