GALEN MOR!

2010-12-30 / 10:23:11 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Morsning korsning!
Ursäkta att jag inte skrev min utmaning igår, men det är mycket som händer! Det är nämligen så att vi bor i ett kaos förtillfället, vi ska nämligen flytta typ nu. Ja, vi hann bara bo i vår lägenhet i två månader innan det är dags att flytta igen. Känns så himla surt!

Vi flyttar inte bara för att det är kul, för jag trivs i min lägenhet. Vi flyttar nämligen pågrund utav min granne ovanför mig som inte är riktigt frisk. Hon hotar mig, och diverse otrevliga saker. Leija tycker inte om att vara hemma, så hon vill mest vara hos mamma. Så jag fick nog före jul och sa upp lägenheten, dock så har man ju tre månaders uppsägningstid. Så vi hade inte fått flytta förrän den 31 mars!! Det var alldeles för länge, och med tanke på att jag redan hittat en annan lägenhet som stod tom och som dessutom var fräschare än min nuvarande så ville jag ut på en gång! Igår ringde jag min hyresvärd och han lät mig slippa de tre månaderna, så vi fick flytta på en gång. Jag var och är mycket tacksam mot min hyrsevärd som var så otroligt snäll att han gjorde såhär mot mig, men han sa att han tänkte på min dotter.

Iallafall, igår blev gårdagen kaos. Leija fick sova hos mormor, min underbara vän U lånade ut 11 flyttkartonger, och så fick jag två av mamma. Så det räcker till alla våra saker, resten av kläderna och så tar vi i svarta sopsäckar. Så idag när E kommer hem ifrån jobbet måste vi hämta släpet hos pappa, sen ska vi hitta en bil med dragkrok sen börjar vi att flytta. Helt jävla galet att det gått så fort! Och hyresvärden på mitt nya ställe var ju sjukt bra, fick nycklarna på en gång igår och ska skriva kontrakt i veckan som kommer. Han ville så gärna ha in mig och Leija, känns jätte bra! Hoppas att det blir bra nudå, men det tror jag. Området som vi ska flytta till är SUPERlungt. Jag är glad, hoppas bara att Leija kommer gilla sitt nya rum. Men det tror jag nog!

Så nu vet ni varför jag ligger lågt under de närmsta dagarna.. Hoppas ni förstår mig! Efter detta så ska jag fan ta tag i lite viktiga saker, prio ett är körkortet. Jag har bestämmt att i april SKA jag ha det där förbaskade körkortet! Sen ska jag faktiskt sätta igång med denna blogg och styra upp lite grann.

Utmaning; Dag 03 - Mina föräldrar

2010-12-28 / 22:20:12 / kommentera inlägget / » Minnen för livet

Jaha? Det finns mycket att skriva om just mina föräldrar. Ska iallafall försöka få det lite kort..

Min mamma heter Marita är född 1972, och är världens bästa mamma. Hon fick mig när hon var nitton, hon skulle fylla 20. Hon var ung och visste inte att hon var gravid. Trots att jag kom som en chock för mamma så har jag alltid varit hennes nummer 1. Hon har alltid gjort allt för mig, och gör än idag. Utan henne vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig i livet, och jag vet defenitivt inte hur jag skulle gjort när Leija föddes om inte mamma varit där. Hon är helt fantastisk och vill mig alltid väl, viktigast för henne är att hennes familj har det bra. Dock kommer hon inom kort att äntligen göra någonting för bara henne, som bara kommer att gynna henne. Hon ska nämligen göra en Gastric bypass (?). En operation som kommer att hjälpa henne att förlora i vikt. Jag har varit emot detta väldigt länge, men jag får inte vara självisk mot min mamma. Detta kommer göra henne gott, och jag vet att hon kommer må så mycket bättre av detta. Min mamma är en kämpe, hon är helt jävla fantastisk!
Jag älskar dig mor,♥

Min pappa heter Björn, han är född 1973. Han är världens bästa pappa. Dock har vi inte haft det lätt, min pappa och jag. Vi har inte varit rättvisa mot varandra, varken han eller jag. Jag har anklagat honom för otroligt mycket saker, och han har gjort samma mot mig. Jag har varit så besviken under så många år. När pappa och mamma hade gått isär så skulle jag bo hos honom varannan helg, dock ville jag inte det. Jag gjorde allt för att slippa det, jag ville inte till honom. Jag vet att detta sårat honom, men som 8;åring är det svårt att ta att ens pappa hittat en ny fru som även hon hade barn. Åren har gått och vi har kastat så mycket skit på varandra! Detta är så jävla tråkigt, för vi har missat så mycket av varandra. Han har missat så mycket från min uppväxt som jag vet att han velat se, men jag har kanske inte alltid tillåtit honom. Han har säkert inte velat heller. Dock växer man och blir äldre och klokare. När jag som 15;åring blev mamma till en flicka så hände någonting. Pappa och hans fru kom till BB där jag låg. De hälsade på och pappa var så lycklig över att fått blivit morfar! Sen den dagen har vi haft kontakt minst en gång i veckan. Det känns helt fantastisk att efter så många år äntligen ha den kontakt med pappa som jag alltid velat ha. Min pappa är otrolig, en man som är så klok men också så himla underbar. Han är en hjälte för mig, för jag vet att han klarar allt. Min älskade pappa! Jag älskar dig, ♥

Sen får jag inte glömma min älskade styvfar Ronny, han är född 1971 och kom in i mitt liv när jag fyllde 10. Han har tagit sig an mig, och likaså hela hans släkt. Han är helt otrolig, och jag är glad att han finns i mitt liv. Världens segaste och coolaste styvfarsa! Han är bara min styvfar och det är så jävla härligt. Jag älskar dig!

SIRI

2010-12-28 / 15:14:04 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

Vår älskade lilla kattunge är nu här, och hon har fått namnet.. SIRI!
Ikväll får ni lite bilder på sötbollen.

Utmaning; Dag 02 - Min första kärlek

2010-12-28 / 00:13:36 / kommentera inlägget / » Minnen för livet

Min första kärlek? Hm..
Nej, men det klart att man kanske haft någon kärlek när man var yngre. Men för att vara helt ärlig, så är min E min första riktiga kärlek. Han är den person som får mig att känna att jag klarar av allt, det är han som ber mig att kämpa när allt känns tufft. Det är han som jag vill leva mitt liv med, det är han som jag ska leva mitt liv med.

Vi har varit tillsammans sen den 3/11-08. Känns helt otroligt att han valde just mig av alla tjejer, den unga morsan. Han sket i det, och tog mig i hand och visade vad riktig kärlek är. Tidigare så har jag inte vetat det. Älskade älskade älskling! Vad skulle jag göra utan dig? Du är fantastiskt, och jag är glad som har dig.
Jag älskar dig, ♥En bild från då vi precis blivit tillsammans, nykära.
Nu är jag mer än nykär, kärlek som gör mig trygg. Jag är så lycklig som har denna karl!
Det klart att vi har våra gräl, men det är det som gör oss starkare. Vi klarar allt.

Kattnamn?

2010-12-26 / 22:36:23 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

Vi har ett litet problem i familjen. Det är nämligen så att vi ska se åka och kolla på en liten kattunge imorgon, en hona. Dock är det så att vi inte har kommit på ett namn till katten. Så om ni skulle vilja hjälpa oss med lite kattnamn? Några ovanliga kattnamn, riktigt ovanliga men ändå fina. :)

UTMANING; Dag 01 - Om mig

2010-12-26 / 22:09:06 / kommentera inlägget / » Leija 3 årMitt namn är Nadja Caroline Karjalainen. Jag föddes den 28 Maj 1992 på Fagersta lasarett, som en blixt från en klar himmel. Min mamma visste inte att hon var gravid förrän hon låg där och hade väldigt ont i magen, farmor trodde det var gallsten. Dock hade min stackars farmor fel, mamma hade en 4 kilos bebis i magen. Så japp, då var jag född. Men så välkommen har alltid min mamma&pappa sagt.

Som liten var jag världens lugnaste barn. Om mamma satt mig i ett hörn så satt jag där i sju timmar om det var så. Jag var en riktigt mammagris och är än idag. Det sägs att barn som är lugna när dem är små blir lite mer vilda när dem blir äldre kanske inte direkt stämmer på mig. Eller jo, jag blev ju mamma vid 15 års ålder. Så jag hann inte riktigt leva det galna liv som jag annars kanske hade gjort. Dock är jag lika glad för det.

Jag är en mycket glad tjej, men är också oerhört blyg. Är rädd för att testa på nya saker, men är ändå väldigt självsäker i mig själv. Eller ja, jag håller på att bli. Jag lever för min familj, dotter, vänner och pojkvän. Ja, vad mer ska jag säga? Detta är då presentationen om mig.

Utmaning..

2010-12-25 / 21:46:14 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Vet ni vad jag gör, för att få igång bloggen?
Jag ska köra denna utmaning som typ alla i bloggvärlden skriver om. Vad tror ni, kan det bli kul?
Börjar imorgon!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Tatuering! WIEE!

2010-12-25 / 21:32:06 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Förstå lyckan när jag öppnade paketet hemma hos pappa idag och såg ett presenkort på en tatuering hos pappa's fru?! JAG DÖR! Det var den bästa julklappen detta år, helt överlycklig. E fick också en tatuering av dem i juklapp!

Den 2 Februari klockan 10.00 så smäller det, ska tatuera armen. Galet! :D

UPPDATERING

2010-12-19 / 17:48:16 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

NU så har jag uppdaterat! :D

Nu har ni någonting att läsa, ;)