Syskon eller ej?

2013-02-22 / 21:02:12 / kommentera inlägget /

Kikade in här och såg en liten fråga från en av er läsare. Så istället för att svara på den bland kommentarerna så ägnar jag ett eget inlägg åt den frågan här, då jag antar att det är flera av er som är lite nyfikna på detta.
 
Det slog mig nu, hur tänker ni kring syskon till Leija? :)
Svar; Jag vill mer än gärna ha ett syskon till Leija nu, helst igår ;)
Men som vi alla vet så kommer inte barn med storken (vilket hade varit mycket enkelt). Vi vet nog inte riktigt vart vi står i den frågan kring syskon till henne. Jag skulle mer än gärna vilja ha ett nu, men min käre sambo är inte helt med på mina tankar, haha. Ena sidan av mig säger "Nej, vi ska vänta. Plugga först o.s.v." medans andra sidan av mig säger "Kör på!"
 
Jag vill ju börja plugga också, och jag vet inte om jag orkar plugga med en liten bebis igen. Men samtidigt så vill jag inte vänta ALLTFÖR länge till, då Leija börjar bli stor nu. Och det innebär att jag och sambon börjar bli alldeles för bekväma, att ligga kvar i sängen till 10 på morgonen är ju inga problem nu liksom. Nja, det är svårt det där. En sak är iallafall säker, barn ska vi HA - det vill båda. Men frågan är, när..
Kommentarer
Postat av: Evelina - mamma till lille Emil ♥

Låter toppen :) Hoppas det bara "råkar bli" snart, så slipper ni fundera ;) hihi

2013-02-24 @ 13:07:25
URL: http://fevelina.blogg.se
Postat av: Marlie -93a mamman

Åh, vad kul o se att du kört igång med bloggen igen! Jag har tittat in här med jämna mellanrum förut o väntat tålmodigt på nya uppdateringar ;)

Känner detsamma som du med syskon åt Jamila nu, hon skulle haft en redan igår, haha! Men för mig blir det å bita ihop, bli klar med studierna och ha stabilt jobb innan det får börja övervägas på allvar... :P

2013-02-28 @ 11:55:11
URL: http://mammamarlie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: