Syskon eller ej?

2013-02-22 / 21:02:12 / kommentera inlägget /

Kikade in här och såg en liten fråga från en av er läsare. Så istället för att svara på den bland kommentarerna så ägnar jag ett eget inlägg åt den frågan här, då jag antar att det är flera av er som är lite nyfikna på detta.
 
Det slog mig nu, hur tänker ni kring syskon till Leija? :)
Svar; Jag vill mer än gärna ha ett syskon till Leija nu, helst igår ;)
Men som vi alla vet så kommer inte barn med storken (vilket hade varit mycket enkelt). Vi vet nog inte riktigt vart vi står i den frågan kring syskon till henne. Jag skulle mer än gärna vilja ha ett nu, men min käre sambo är inte helt med på mina tankar, haha. Ena sidan av mig säger "Nej, vi ska vänta. Plugga först o.s.v." medans andra sidan av mig säger "Kör på!"
 
Jag vill ju börja plugga också, och jag vet inte om jag orkar plugga med en liten bebis igen. Men samtidigt så vill jag inte vänta ALLTFÖR länge till, då Leija börjar bli stor nu. Och det innebär att jag och sambon börjar bli alldeles för bekväma, att ligga kvar i sängen till 10 på morgonen är ju inga problem nu liksom. Nja, det är svårt det där. En sak är iallafall säker, barn ska vi HA - det vill båda. Men frågan är, när..

6 år sedan.

2013-02-13 / 20:50:21 / kommentera inlägget /

14 februari 2007 förändrades mitt liv, det är 6 år sedan jag fick ett plus på stickan. ♥

Byta blogg eller ej?

2013-02-12 / 20:00:42 / kommentera inlägget /

HEJ!
Hur mår ni? :D
Själv mår jag toppen, lite sliten i kroppen bara. Men sånt är livet.
 
Jag vill så gärna börja blogga på nytt, men det är så jävla svårt! Hur ska man börja? Har jag svårt för att jag ska börja om på min blogg sen innan, skulle det alltså vara lättare med en ny blogg och radera denna? Jag vet inte, jag vet iallafall att jag VILL blogga men det är så sjukt svårt att komma på något att skriva om.. Vad tror ni?
Hjälp mig!
 
 

Renovering..

2013-02-01 / 13:30:44 / kommentera inlägget /

Hej! 
Det var ett tag sedan, men vi har haft fullt upp. I början på december köpte jag och Eggah en lägenhet, en bostadsrätt. Tillsammans. Bara han och jag, och Leija såklart. Vi har iallafall nu rustat upp hela lägenheten,  och det var inte ett lätt göra. Men nu är vi klara, och i tisdags flyttade vi in. Jag ska sätta in bilder ikväll, för nu har vi dator! Japp, vi köpte en på mellandagarna så nu kan här skrivas ordentligt. Men först måste mannen fixa till den och installera saker som inte jag fattar ett skit av. Tills dess, puss på er!