Tisdag 25/6

2012-09-25 / 15:18:35 / kommentera inlägget / » Leija 5 år

Nu är vi hos mamma och har "boat" in oss. Väntar på mannen som ska sluta jobbet nu så att vi kan gå och käka pizza. Orkar inte göra något speciellt idag så vi myser ner oss i soffan och kollar film ikväll.

När vi kommer tillbaka ska jag och Eggah försöka få iordning en eld i brasan, haha. Kan sluta hur som helst. Önska oss lycka till!
Kommentarer
Postat av: Johanna

Va roligt att du är tillbaka ! läst din blogg sen du var med o outsiders då jag såg dig där. tyckte de var riktigt tråkigt att du slutade med bloggandet, men alltid gått in lite då och då. kikade in idag och såg att du började igen! va roligt hoppas du fortsätter !

2012-09-25 @ 18:31:18
Postat av: Susanne

Hej, vad roligt att du börjat blogga igen=) Och vad du har förändrats sen du började skriva, både utseendemässigt men även i ditt sätt att skriva (och det är positivt menat;)). Tänkte bara fråga vart i Turkiet ni var? Jag var också där i somras, med min kille och släktingar till honom. Vi var i Alanya=)

Svar: Åh, tack så mycket! Mycket har ju förändrats, fast jag inte tänker på det själv. Känner ibland d när jag ser tillbaka på bloggen att jag förut var lite väl positiv till allt, att jag inte vågade tala om att det faktiskt är jobbigt och att det är rätt att tycka så utan att någon ska dömma mig. Det är väl det jag vill förmedla nu också och visa att jag har växt! Vi var också i Alanya, det var ju super härligt! Vad bodde ni på för hotell? :-)
Nadja Karjalainen - mamma till Leija

2012-09-25 @ 23:08:52
Postat av: Susanne

Visst får man lov att säga att allt inte är lätt, för sånt är ju livet. Ibland flyter allt på och andra gånger känns det som att precis allting går emot en... He he okej, tyckte det var väldigt likt Alanya;) Det var mer lägenhet än hotel vi bodde, Parador apart om jag inte minns helt fel (ca fem minuters gångavstånd från stranden). Riktigt varmt och skönt hade vi när vi var där och många bra restauranger fanns det också.

Svar: Okej. Ja, vi hade 500 meter till östra stranden. Vi hade tänkt åka till Kleopatrastranden, men det blev aldrig av! Var ni där? :) Ja, restaurangerna var ju super. Vi var inte på en enda restaruang som var dålig faktiskt.
Nadja Karjalainen - mamma till Leija

2012-09-26 @ 19:05:06
Postat av: Susanne

Hej igen!
Vi var inte heller på Kleopatrastranden, tror inte det är så stor skillnad mellan dem :)

2012-09-29 @ 19:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: