HIHIHIHI...

2010-09-17 / 08:45:10 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Hihihihi!

Om ni vill se någont skojsigt kolla in länken; http://svtplay.se/v/2147747/provade_pa_hogskolan

<3

2010-09-11 / 10:00:48 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

Nu är det klart!

I mitten på nästa månad flyttar vi, jag och Leija.

Äntligen, ♥

TRÖTT

2010-09-07 / 21:32:22 / kommentera inlägget / » Leija 3 år

Känner mig less, både i kroppen och i psyket. Ont i hela kroppen, allra helst ryggen och huvudet. Har ingen som helst aning om varför. Brukar inte vara såhär less, aldrig. Men nu är det bara för mycket, jag vill att allt ska lösa sig nu. Nu på en gång, och inte om en vecka. Jag vill ha besked nu!

Vill börja leva ett mor&dotter liv, med världens underbaraste dotter! Det är just det, ♥
Mamma älskar dig hjärtat, glöm inte det! Jag gör allt för dig.

DATOOR!

2010-09-05 / 19:03:22 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Vill ha tillbaka min dator. Med alla bilder. Så att jag kan skicka bilderna till Camilla, så hon kan göra klart min snygga design. GAH, vill ha nu!

HALENS.SE

2010-09-03 / 15:21:37 / kommentera inlägget / » Funderingar

Det finns många sidor på internet, som säljer allt mellan himmel och jord. Men en sida som jag fastan för är Halens. Det är en mycket bra sida som det är lätt att hitta på! Enkla flikar och man hittar det man vill nästan på en gång. Det allra roligaste med sidan tycker jag är att det finns så mycket saker, saker för alla personer. Kläder, inredning, teknikprylar o.s.v. Verkligen värt ett besök!

För mig är inredningen roligast att kolla på. Alla saker ger mig så mycket nya ideér som jag vill göra med mitt kommande hem. Hade jag haft hur mycket pengar som helst skulle jag absolut klickat hem en hel del från sidan. Om man är påväg att flytta hemifrån tycker jag absolut att man ska kolla in. Finns mycket fina saker till ett bra pris som man behöver när man flyttar hemifrån. Det finns en del saker som jag är väldigt intresserade av att ha i mitt hem. Finns en lampa som jag fastnat för väldigt mycket! Det är ju julafton snart, så vem vet? Jultomten kanske kommer med den om jag är riktigt snäll?