3 Maj - 25 dagar kvar..

2010-05-03 / 19:11:18 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Jag känner mig stressad, skitstressad!
Det är bara för att på Torsdag är det prov i naturkunskap, försurning och annat liknande. Jag har inte tränat ett piss! Jag ska ut och gå snart, efter det ska jag dyka ner med huvudet i naturkunskapsboken och plugga järnet! Bara jag får ett godkänt så kommer jag vara superduper nöjd. Jag ska fixa det även fast jag börjar att plugga i sista sekund. Tur att det "bara" är detta prov denna vecka så det inte blir massa annat plugg också. Jag tror att nästa vecka kommer vi att ha nationellt prov i matematik A. Känner paniken redan nu, hur jag sitter där helt sönder blockerad och kan inte åstadkomma någonting. Det är typ det som kommer att hända, jag kommer att låsa mig totalt! Nog pratat om skolan och prov, jag blir bara supernervös&stressad!


Gårdagen i Västerås var super. Det blev en del inhandlat, som två tröjor, thights, bh och en cardigan. Leija fick lite kläder hon med, det var verkligen passande eftersom att jag nyligen rensat ur mycket kläder ur hennes garderob. Så lite nytt fick hon, dock fyller hon ju år snart så då blir det ännu mer. Nåväl, vi var i Västerås hela dagen och var hemma vid 19.30, det tog lite tid eftersom att E skulle köpa en tv. Det går tydligen inte så fort när man ska köpa tv har jag märkt, *fniss*. Nej, men jag fick det jag behövde och E fick sin efterlängtade tv som förhoppningsvis blir vår inom en snar framtid.

Nu badar Leija efter en lång dag på dagis, det är snart dags för att kliva upp. Ska smörja in henne med en baby-olja som jag köpte häromdagen, hon är nämligen jätte torr så det hjälper knappt med en vanlig hudlotion. Men med denna så är hon inte alls lika torr längre, det tror jag hon känner hon med. Nej, nu får jag börja avsluta här! Ska fixa och dona med Leija nu, sen blir det att gå ut och sen plugga som en tok. Sätter ut några bilder på Leija från igår. Försöker att bli lite bättre med kameran, det är alltid roligare att läsa när det finns bilder. ♥
Hon vet verkligen hur man posar, eller hur?Mamma'n måste ju också posera, haha..
(Känner mig astöntig!)Som ni ser blev det inga bilder från Västerås,
det är nämligen ganska svårt att springa runt med kameran i högsta hugg när man har en vild dotter med sig.
Någon som känner igen sig kanske? ;)Kommentarer
Postat av: juliasbullar

vilken liten sötsnuffis du har! :*

2010-05-03 @ 19:14:00
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: sara

Fina kläder! :) lycka till med proven, säker på att du kommer klara det! Håller tummarna för dig.

2010-05-03 @ 19:14:04
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/
Postat av: Blondie ;)

vad söt hon är :D

2010-05-03 @ 21:08:19
URL: http://maariebjork.blogg.se/
Postat av: Jacqueline - 18 år och blivande mami

Gud! Hade inte tittat i din blogg på ett tag. Din dotter har ju blivit jättestor och söt!

Sen.. har du klippt håret?! DET VAR ASGRYMT IAF!

Hoppas allting är bra med er, kramar!

2010-05-04 @ 01:42:53
URL: http://jacquii.blogg.se/
Postat av: Jenna

Måste bara säga att din dotter är jättesöt:) (Har sett er någon gång på stan i Fagersta.) Sen passar du jättebra i kort hår! :)

2010-05-06 @ 22:01:01
URL: http://jjeennnnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: