Till dig, till en person som är så mycket!

2010-05-04 / 20:31:19 / kommentera inlägget / » Funderingar

Sitter på sängen och försöker samla krafter till att hoppa in i duschen. Jobbigt nog känner jag att krafterna är alldeles för långt borta, alldeles för långt borta att ens resa mig och ställa mig upp på golvet.
Jag avskyr denna känsla! När jag är trött, stressad och oerhört orolig på samma gång. Den där orolighets känslan är jobbigast, den kan jag inte sätta fingret på. Den ligger inne i min mage och hugger till då och då, sådär hårt så att jag vill gråta. Ibland märks den inte alls, då är det bäst. Men när jag blir påmind då är det jobbigt, jag vill inte veta. Jag vill att allt ska vara helt perfekt med dig, att du ska må bra hela tiden. Slippa tänka på allt detta som är jobbigt och gör ont. Kan inte allt bara bli bra för dig så att du kan må bra? Sådär bra som du mår ibland, sådär bra så att du nästan kan hoppa upp till himlen för att sen komma ner och vara superglad. Det är jag vill se dig, superlycklig och frisk. Nu är du trött och har ont. Det är inte du värd. Du är en av de bästa personer jag har i mitt liv. En person som jag ångrat att jag inte haft så mycket tid med. En person som säger så kloka saker ibland, men ändå inte. Sådär konstigt kloka saker som bara jag förstår, bara jag.

Jag vill skriva så mycket till dig, ett brev. Ett brev där alla mina känslor står, alla känslor som jag aldrig någonsin fått sagt. Helst av allt vill jag säga det till dig, rakt till dig. Dock vet jag att det aldrig skulle gå, jag skulle gråta av glädje och sorg. Gråta för att jag skulle få det sagt, och gråta för att jag aldrig sagt det tidigare. Tänk om jag kunde ha ändrat på mig själv när jag var mindre? Så att jag blev modig, en modig liten skit. Jag kommer aldrig kunna spola tillbaka tiden, och jag kommer aldrig att bli modig. Men en dag så ska du, älskade du få höra allt det jag vill säga till dig. Nu kan inte jag skriva mer, detta blir alldeles för känslosamt. Jag vill bara säga till dig att jag är oerhört glad att du valt att finnas med i mitt&Leija's liv. Du är bland det bästa jag vet!
Jag älskar dig, världens finaste! ♥
Kommentarer
Postat av: sara

fint<3

2010-05-05 @ 10:28:35
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: