Lördag, 1 Maj

2010-05-01 / 08:52:07 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Godmorgon!
Denna lördag, den 1 Maj så ligger jag i min säng bredvid en sovande E och en galen Leija i rummet bredvid som har startat morgonen med att äta ostbollar som låg i köket sen igår. Just idag är det 27 dagar kvar tills jag blir myndig, helt otroligt vad fort det går. Denna lördag är även en dag då jag ska övningsköra för första gången i mitt liv. Jag är mycket spänd men ändå lite nervös, men det ska nog gå bra om jag verkligen koncenterar mig på allt min kära pappa ska säga. Önska mig lycka till kära läsare!

Gårdagen var hemskt trevlig. Jag,E, Leija&E's syster åkte iväg för att kolla den stora majbrasan. Leija var jätte spänd när vi kom dit, hon ville direkt att vi skulle gå så nära brasan som vi kunde, dock förstod hon att det inte gick att stå alltför nära eftersom att det var så varmt. Vi knallade iväg till lekparken som låg alldeles bredvid, där gungade Leija länge, hon sa att hon skulle gunga ändå upp till himlen, det misslyckades dock! Vi var hemma vid 22.00, då stannade vi ute ett tag eftersom att alla grannar grillade och hade trevligt. Leija fick sen gå och sova och somnade på två sekunder, en mycket lyckad valborg med en mycket lycklig Leija.
Imorgon bär det av till Västerås för att inhandla nya skor, och annat viktigt krams. Vi ska även försöka åka förbi det stora leklandet så att Leija får leka av síg, hoppas vi hinner dit bara. Nu är det frukost som gäller!


Försökte ta lite bilder på Leija, men hon blev lite arg för att inte hon också fick knäppa kort.


Man kan inte alltid vara glad en lördagsmorgon som denna, hihi.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: