Känner mig inte på topp..

2010-05-08 / 20:20:40 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Ni är så fina. Era kommentarer värmer oerhört mycket,

Är hemma nu, Leija blev hämtad från mormor vid 18.00. Hon blev så glad av att se mig&E, ännu gladare blev hon när vi talade om att hon hade en överraskning i bilen. Hon sprang ut och var helt vild, så vi stannade inte kvar länge hos mormor alls. Vi åkte hem och har sedan dess bara varit och tagit det lugnt denna Lördag, mer än så blir det inte idag.

Beskedet jag fick igår känns fortfarande jobbigt, jag har svårt att förstå att det nu finns såhär nära mig. Förut har man bara hört talas om det men nu är det mer verkligt. Jag vill inte skriva någonting om det här i bloggen då det är alldeles för privat. Det räcker med att mina allra närmaste vänner vet om detta.
Just nu känns iallafall blogglusten låg, det finns ingen alls. Känns faktiskt som att jag vill lägga ner hela bloggen och bara fokusera på familjen&mig själv. Jag vet inte hur jag ska göra, för jag vet att jag kommer ångra mig såsmåningom. Och som jag skrev igår så har jag min egna paus i allt som har med bloggen att göra, det får bli så ett tag framöver. Sköt om er sålänge! ♥

MINA ÄLSKADE!

Kommentarer
Postat av: Camilla - Webdesign & Foto

Tänker på dig! Ta hand om dig och varandra!

Man måste ju tänka på sig själv i första hand. <3

2010-05-08 @ 20:40:06
URL: http://camillafamme.se/blog
Postat av: Jolin

jag vet inte vad som har hänt, men det låter hemskt. ägnar er iaf en tanke! kram <3

2010-05-08 @ 21:11:46
URL: http://jolinsonesson.devote.se
Postat av: Angelica

Om du känner att du inte orkar blogga, så ska du inte göra det. Du kan alltid ha kvar den om lusten helt plötsligt skulle komma igen, jag har själv gjort fel val många gånger och tagit bort min blogg när jag inte haft ngn lust, men sedan fått igen.

2010-05-08 @ 21:56:31
URL: http://icaibloggen.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Då tycker jag att du ska ha kvar bloggen men sluta blogga tills du känner dig redo igen. Vi kommer finnas kvar och kika in då och då :)

2010-05-09 @ 02:25:51
URL: http://lehnea.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tänker på dig, Kvittar vad folk säger du är söt och fin i dina vänner familj och din pågs ögon och din dotter ser upp till dig. Va stark och kom ihåg att vi trogna läsare finns här <3

2010-05-09 @ 19:18:00
URL: http://mollekindahl.blogg.se/
Postat av: alexandra

jag vill att du ska veta en sak, jag känner dig inte jag vet inte vem du är, men jag vet att den personen som du är och den personen som du visade dig att vara på outsiders är en underbar person och en helt galen stark människa.Min egen mardröm är att jag skulle av misstag bli gravid och det är för att jag inte vet om jag skulle kunna ta hand om ett eget barn när jag själv är barn och hur jag skulle göra med min framtid, mina framtidsplaner, skolan. Men du har visat att allting fungerar bara man ger sig fan på det och de som säger att du är ful, tjock och så där, ta inte åt dig. Sen en sak till egentligen ska ingen behöva veta ditt privatliv, ingen ska behöva läsa om dig leija eller E, det ni gör eller hur ni mår. Det är erat privatliv och jag tycker att om du inte orkar med det mer, så lägg ner det. varför ödsla tid åt någonting som inte ger dig nåt, om du mår dåligt.Sen en sak till, när vi pratar om folk som blir gravida i tidigålder brukar jag oftast säga, jag förstår inte hur de kan, men lägger alltid till, men jag beundrar nadja som var med i outsiders ni vet. Bara för att du på nåt annat sätt visat mig att även om det inte är planerat så fungerar skolan, framtiden och livet ändå och det ska du veta, jag beundrar dig.nu blev det långt, haha

ta hand om dig och leija.

2010-05-13 @ 11:36:56
URL: http://alexandramj.blogg.se/
Postat av: tack!

Känns det inte bra att hålla bloggen uppe, så finns inte så många alternativ, man ska göra det som känns bäst för än själv!

lycka till i framtiden och hoppas allt går som ni vill! tack för en toppenbra blogg som lyst upp den gråa vardagen. KRAM!

2010-05-14 @ 12:19:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: