Idag drar vi till Västerås!

2010-05-02 / 07:28:52 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Godmorgon härliga söndag!
Här är vi uppe med tuppen, dock kanske jag inte är så pigg som jag önskar men. Leija är pigg, hon sitter och ser på "Fifi" på barnkanalen. Just nu är faktiskt det en av favoriterna på tv, det är mycket tjat och prat om "Fifi".
Idag, senare på dagen bär det av till Västerås för oss. Ska bli skönt att få kolla i affärer, det är som terapi, haha. Men vilken tjej gillar inte att shoppa?

Jag glömde ju att tala om hur det gick med körningen igår. Jag glömde bort bloggen och åkte iväg till Norberg med E för att hämta vår gemensamma vän som ville ha skjuts hem. Nåväl, körningen igår gick helt okej för att vara första gången. Jag fick motorstopp X antal gånger, det var bara för att jag hade lite svårt med kopplingen och gasen. Men bara jag och pappa får träna på det där ett tag så tror jag att det kan bli mycket bra, för ibland gick det bra och pappa sa att jag var mycket duktig! Det var iallafall skitroligt och jag längtar till nästa vecka när vi ska köra igen, nu vill jag ha körkort och det är NU!

Nu blir det frukost för vår del, sen ska jag försöka göra klart ännu ett arbete i Arbetsmiljö. Det är ett mycket litet arbete, så det går fort att göra. Nu ropar min dotter, bäst att skynda! ♥
Kommentarer
Postat av: sara

Ha en skön dag, hoppas på mycket shopping :), fottar du och lägger ut sen på bloggen? :D

2010-05-02 @ 08:24:25
URL: http://sarasteinhooltz.blogg.se/
Postat av: malin

häftigt, dit ska jag flytta snart igen ^^

ha en bra dag :)

2010-05-02 @ 09:44:44
URL: http://jagkallashon.blogg.se/
Postat av: gabriella,

så är dte alltid i början när man övningskör, trodde aldrig jag skulle få mitt körkort pga. alla kärringstopp :p men som sagt alla får kärringstopp även de som haft körkort i 5-10 år. du kommer klara det! :)

2010-05-02 @ 16:31:30
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/
Postat av: Madde

Måste bara slänga in en kommentar: Har kollat din blogg till och från. Och måste säga att du gör det bra och att du har en jätte gullig och söt flicka! verkligen jättesöt!Hoppas allt är väl.

Mvh/ Madde

2010-05-18 @ 20:07:41
URL: http://iminegna.blogg.se/
Postat av: Madde

Måste bara slänga in en kommentar: Har kollat din blogg till och från. Och måste säga att du gör det bra och att du har en jätte gullig och söt flicka! verkligen jättesöt!Hoppas allt är väl.

Mvh/ Madde

2010-05-18 @ 20:07:42
URL: http://iminegna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: