Vi får se..

2010-06-27 / 23:19:02 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Jag har verkligen saknat detta; att ligga i sängen en kväll helt ensam och bara skriva. Det är underbart!
Men jag vill inte bara börja att skriva igen, sådär helt plötsligt. Jag saknar er läsare, och jag saknar bloggen. Det gör jag. Men jag saknar inte alla dessa krav, blogga 67 gånger på en dag, mycket bilder o.s.v. Ni vet ju vad jag skrev innan jag slutade. Det är fortfarande så jag känner, bloggen ska inte få mig att känna mig ledsen och den ska absolut inte ta tid från min dotter. Den tid jag har med Leija nu, den är dyrbar, för dessa år kommer aldrig tillbaka.

Jag ska tänka på detta, så ser vi vad som händer.
Så länge ska jag knåpa på en eventuellt ny design, om jag börjar igen vill säga. Jag har inte bestämt mig!

Kommentarer
Postat av: lina

jag saknar dig, ska du veta. och de gör nog alla andra läsare till dig också.

2010-06-27 @ 23:55:31
Postat av: tilda

Jag tycker du kan börja igen :)

Sen behöver man ju inte blogga flera gånger om dagen utan kanske bara en eller två, så gör jag iaf^^

2010-06-28 @ 07:10:52
URL: http://tildaaas.blogg.se/
Postat av: Camilla - Webdesign & Foto

O vi saknar dig! Jag pratar nog verkligen inte för mig själv när jag säger det. Men jag väl själv hur viktigt det är att kunna sätta sig själv först och även hur svårt det kan vara. Gör allt i din takt och se vart vägen går om det funkar att börja igen sakta men säkert eller om det bara dalar ned igen och knäcker. <3

2010-06-28 @ 07:46:45
URL: http://camillafamme.se/blog
Postat av: Felicia

Måste börja med att säga att det är roligt att få livstecken från er! :-) Sen vill jag säga, oavsett om du väljer att fortsätta att blogga eller inte, att du inte behöver känna någon press! Blogga när du själv känner för det, och om det inte blir så ofta spelar det ingen roll, utan det kan istället bli tvärtom, inläggen kanske då blir mer innehållsrika. Om du förstår vad jag menar? Du gör det jättebra Nadja, följ ditt hjärta så är jag säker på att du väljer det som är bäst! :-) Kram på er! <3

2010-06-28 @ 20:57:04
Postat av: Ducky

du måste inte blogga 67 ggr om dagen. skriv när du känner över det bara.. bli inte stressad över att det kan ha gått två dagar sen du skrev sist..

2010-06-28 @ 23:00:28
URL: http://missducky.eu
Postat av: anna

Åh, jag såg precis Outsider där du var med och jag kände verkligen att jag måste skriva något. Blir så otroligt imponerad av dig! Du verkar vara en helt fantastisk människa och en helt fantastisk mamma! Du är en stor inspiration för många. Ta hand om dig fina, fina du <3 och tackför att du delar med dig av ditt liv!

2010-07-22 @ 21:09:46
URL: http://madeinjapan.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: