Rask Lördagsmorgon!

2010-07-17 / 12:50:57 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Jag och min kära karl har varit ute på en rask promenad i skogen som slutade med ett dopp i Kolarbysjön. Leija är med sin Pommo och leker med hennes vänner. Så vi blev lite barnlediga sådär mitt på dagen, ganska skönt.

Dagens planer var att ikväll åka över till hamnkrogen här och umgås med några vänner, men dessa planer ser ut att gå i stöpet. Det blev krångligt, så vi får ta det när jag&E kommer hem från Luleå. Men det blir nog bra det med.

Ikväll eller imorgon så ska lilla jag sätta mig ner och skriva några inlägg här på bloggen, men först ska jag maila en kvinna angående en hund. Mycket spännande!
Kommentarer
Postat av: Natha

hur länge ska ni stanna i luleå? jag bor själv i luleå, men är just nu i GBG och kommer först hem på tisdag, man kanske får en skymt av dig.Jag tycker din blogg är så otroligt bra, var verkligen synd när du slutade förra gången, och hoppas du nu fortsätter med det. Du ska inte känna press att blogga, det är din blogg, ditt liv, du väljer själv. Du är otroligt stark och jag får styrka av dig när jag läser din blogg. Jag ser verkligen upp till er, unga mammor. Ni har sådan otrolig kraft, styrka och ork som ingen annan kan ha. Ni är mina förebilder. Fortsätt som du gör.Kram!

2010-07-17 @ 13:25:27
Postat av: Nathalie

kommentaren ovanför var från mig, men kom åt en knapp så hela namnet kom inte med :)

2010-07-17 @ 13:26:08
URL: http://nathalieef.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja rösta på min snygga sko i Nellys designa din sko tävling.

Skulle bli väldigt väldigt glad.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=anVSxMNG49hGJyuBNFQvjmqwnpKXz04OnPeYbpdUl9btwJu8O9qv#shoeGalleryPs kan självklart rösta om du har ett eget bidrag.

kram Bitte

2010-07-17 @ 15:40:49
URL: http://www.lovemercury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: