LULEÅ LULEÅ LULEÅ!

2010-07-25 / 12:44:29 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Inatt klockan 03.00 åker vi till mitt andra hem, LULEÅ.
Ska bli helt fantastiskt att få komma upp och bara njuta. Min älskade E ska få se det som jag håller kär och det gör mig glad. Nellie följer med och ska vara hos sin farfar. Leija blir hemma med sin Pommo&Poffa och dem ska hitta på mycket skoj. Leija är lika förväntansfull på att bara vara ensam med sin Pommo som jag är på att åka upp till Luleå. Kommer dock att sakna henne oerhört mycket! Men jag vet att vi snart ses igen, nästa Torsdag - Fredag åker vi hem igen.. Mammas älskade flicka! ♥ Jag älskar dig mer än allt i hela världen!

LYCKA LYCKA LYCKA!


Ps; Om ca. 2-3 veckor så får vi ev. veta. Underbart!

Äntligen!

2010-07-21 / 18:26:51 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Fem olyckor i trosan, men alldeles nyss hände det!
HON KISSADE PÅ POTTAN!

Lyckan är total, både för mig&Leija..

Pottan hit och dit, varför går det ej?

2010-07-21 / 14:19:49 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Jag blir galen!
Min kära lilla dotter är envis som en åsna, och jag likaså.

Jag vill så himla gärna att hon ska sluta med blöjan på dagarna och börja kissa på pottan, inte bara kissa även bajsa. Men nepp, det går inte. Jag gör allt! Jag&E har varit och köpt klistermärken som hon ska få sätta på pottan när hon kissat, och hon fick välja motiv helt själv. Men nej! Bara idag har vi nog setat en timme inne på pottan sammanlagt, men det har inte kommit en droppe kiss. Jag har försökt att noncha kissandet, bara pratat om annat. Men nej, hon vill inte. Så jag har tagit av henne blöjan och hon har gått utan trosor sen 12.00 idag, men hon har fortfarande inte kissat. Hon totalvägrar och jag blir bara mer och mer frustrerad. Jag vet att hon kan, hon har gjort det förut både nr.1 och nr.2. Men nu när vi ska börja på allvar då blir det inte alls bra, usch så less jag blir..

Och jag vet att man inte ska visa besvikelse som förälder för då blir det bara stopp med kissandet. Det gör jag inte heller, jag blir bara så frustrerad när jag vet att hon kan men hon bara håller det inne. Hjälp mig, hur gjorde ni med era barn som totalvägrade pottan till en början?

/ Frustrerad mamma till världens finaste tjej

Galen måndag!

2010-07-19 / 10:29:33 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Jag&Leija skulle åkt ut till pappa och städat idag, men planerna blev ändrade! Istället kommer Ronny's bror och hans familj ner hit och ska spendera X antal nätter. Så städningen blir uppskjuten tills senare i veckan! Men vad gör det? Pappa tyckte att det var helt okej.

Leija är ute och leker i lekparken, och jag ska snart ta hunden och gå ut i skogen. Leija ville inte följa med så hon får stanna hemma med Pommo. När jag kommer hem blir det full fart! Det ska städas och plockas och fixas innan besöket från Luleå kommer.

Sommaren's bästa låt! ; Rasmus Seebach - Natteravn

Donken..

2010-07-18 / 17:51:49 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Alldeles nyss bad, nu ett besök på Mc Donalds i Hedemora. Onyttigt men gott!
Leija är helt vild och vet inte om hon ska stå, sitta eller ligga ner. Hon ska absolut ha en leksak i sin "miil" säger hon. Dags att bege sig!

Senare ikväll blir det långrprommis med mina nya stavar som jag införskaffat från min kära mormor&morfar. Ska bli roligt!

Utvilad mor med en utvilad dotter!

2010-07-18 / 11:12:10 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Vilken härlig morgon!
Leija vaknade vid 07.30 av att hon var törstig. Hon knallade in på mitt rum, la sig i min säng och SOMNADE. Hon sov ända till klockan 10.00. Det var verkligen välbehövligt att få sova ut ett tag.

Snart ska jag ut och gå i skogen med Leija, sen ska jag faktiskt ta fram min teoribok till körkortet och börja läsa lite. Nu ska jag ta körkortet på allvar! Jag SKA ha det där förbaskade körkortet så att jag och Leija kan åka på en egen utflykt tillsammans. Förstå vilken befrielse?!

Nu ropar Leija, dags att kila!Leija i lekparken igår, hon har faktiskt lärt sig att göra fart helt själv!
JAG ÄR STOLT!

Längtar efter känslan..

2010-07-17 / 18:46:59 / kommentera inlägget / » Funderingar

Jag vill göra det nu, allra helst igår! Förstå vilken otroligt känsla detta kommer ge mig.

Rask Lördagsmorgon!

2010-07-17 / 12:50:57 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Jag och min kära karl har varit ute på en rask promenad i skogen som slutade med ett dopp i Kolarbysjön. Leija är med sin Pommo och leker med hennes vänner. Så vi blev lite barnlediga sådär mitt på dagen, ganska skönt.

Dagens planer var att ikväll åka över till hamnkrogen här och umgås med några vänner, men dessa planer ser ut att gå i stöpet. Det blev krångligt, så vi får ta det när jag&E kommer hem från Luleå. Men det blir nog bra det med.

Ikväll eller imorgon så ska lilla jag sätta mig ner och skriva några inlägg här på bloggen, men först ska jag maila en kvinna angående en hund. Mycket spännande!

Kanske

2010-07-08 / 13:51:10 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Ska blogga, snart. Kanske ikväll om jag orkar. puss

Vilken sommardag!

2010-07-03 / 22:41:34 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Underbara sommardag.
Sol vid sjön, barnledig en liten stund tillsammans med min älskade E, grill hos grannar, bad hos grannar och mys från min underbart fina dotter! ♥ Bättre dag kunde det inte bli!

Kvar i Norberg, hemgång imorgon!

2010-07-01 / 13:36:38 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Leija la sig nyss för att vila en stund, det kan behövas med tanke på hennes humör. Det är bra att hon vilar en stund på dagen, då kan hon lägga sig senare och vakna senare sen. Hoppas bara att hon slumrar till snart och blir en pigg liten dam resten av denna dag.

Senare ska jag till min bästaste vän U, barnen ska få leka lite och vi ska skvallra lite. Hihi, sådant som morsor bara kan! Efter det bär det av till Avesta för vår del, jag har slut på hudkräm och lite sånt så det ska inhandlas. Ska även se om det finns någon hudkräm som passar Leija, hon är fruktansvärt torr i huden. Det har hon fått från mig och hennes faster som också alltid är sjukt torr i huden! Det går heller inte att handla vad som helst åt henne, smörjer jag med "fel" salva så svider det på henne och det blir ett sjujäkla liv!

Har en fråga till er; Vill ni att jag ska sätta ihop ett inlägg om vad som hänt när jag&Leija varit borta?

PS, Det blir Luleå denna sommar ändå! Tillsammans med min älskade E som aldrig sett mitt "andra" hem. Ska bli helt fantastiskt att få visa honom allt som jag håller så kärt. Vi blir dessutom helt barnlediga då vi är där, Leija stannar hos sin Pommo&Poffa. De har också en hel del inplanerat med henne. Kommer bli en mycket bra sommar, det känner jag. Men i Augusti, det är då som det riktigt spännande händer. VI är förväntansfulla!