Imorgon visas mitt liv upp för flera tusentals människor..

2010-02-28 / 21:14:46 / kommentera inlägget / » Funderingar

Har lite ont i magen för morgondagen. Det känns pirrigt och konstigt. Förhoppningsvis kommer programmet vara bra, och det kommer visa en "rätt" sida av mig. Jag är lite rädd att de vinklat programmet på ett konstigt sätt, på ett sätt som kan vara negativt för mig. Dock tror jag inte det, för producenten för programmet var mycket bra och innan vi började inspelningarna så talade de om för mig vad som gällde för programmet. Det viktigaste var att det var en positiv dokumentär. Jag tror inte att jag ställt upp annars.

Så jag vill säga till er, mina läsare. Om ni undrar någonting efter Outsiders-programmet imorgon så vill jag att ni frågar mig här på bloggen så kommer jag att försöka svara på det mesta. För jag tror att ni kan vara mycket nyfikna på vad jag menat i programmet. Det är jag också, jag kommer inte riktigt ihåg vad jag sagt under "intervjuerna". Det ska bli spännande och mycket nervöst imorgon. Imorgon klockan 20.00 på Kanal5, så kommer programmet Outsiders att visas. Hoppas att ni kommer att kolla!

En sak till; Imorgon kommer det upp en liten intervju med mig på alltombarn.se.
Det blir mycket på kort tid nu, men det är roligt.

Älskade flicka!
Mamma är glad&stolt över dig.
Ett liv utan dig kan jag inte tänka mig, du är mitt allt.
Jag kommer göra allt som jag kan för att du ska få ett så fantastiskt liv som möjligt.
Det är du värd, du är värd allt fint i denna värld.
Jag älskar dig så mycket, så mycket att jag inte kan beskriva. ♥

Hemma imorgon..

2010-02-25 / 17:17:17 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Godkväll!
Som jag skrev tidigare så har Leija en sådan hemsk hosta. Jag ger henne hostmedicin, men än så länge har det  inte blivit bättre. Hoppas att det blir bättre under helgen, annars blir det läkaren på måndag. Eftersom att hon har en sådan hemsk hosta så blir det att stanna hemma från dagis och skola imorgon. Leija är inte sig själv, hon är trött och extremt mammig! Så det är lika bra att vara hemma. Dock är det lite drygt att vara hemma just imorgon, jag har nämligen två prov imorgon som jag kommer att missa. Men de får jag ta igen efter lovet, jag är hellre hemma med en sjuk dotter än att gå till skolan och få två prov gjorda. Om man ska tänka positivt så har jag ju ännu längre tid på mig att plugga.

Blir kanske en bättre uppdatering sen!
NU ska jag ta hand om min lilla Leija, ♥

Tråkig hosta..

2010-02-23 / 22:13:42 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Leija har sådan hosta att jag får ont i magen av att höra på henne. Jag gav henne hostmedicin när hon la sig, ska försöka ge henne lite inatt också om hon vaknar. Hoppas bara att hon inte blir sjuk, det skulle vara lite tråkigt med tanke på att jag har lov nästa vecka. Det finns en del saker planerade, om hon inte blir sjuk som sagt.

Fick ett roligt mejl igår, kan bli spännande!
Ni får se sen vad det är för något.

Nu ska jag sova, men först ska jag fundera ut hur min nya design kommer att se ut. Har lite olika ideér.
GODNATT! ♥

Något intresse?!

2010-02-22 / 21:53:55 / kommentera inlägget / » Frågor till läsare

Jag har en liten fråga till er; Är någon sugen på att köpa ett par helt oanvända d.brand jeans? 
De är helt oanvända och ligger bara i min garderob och samlar damm, skulle bli så skönt att bli av med de. De är inte riktigt min stil. Så nu undrar jag om någon av er är sugen? Mejla mig isåfall. Bilder skickas på mejlen.

Strl; 27-32
Pris; Högst bjudande!

Ny design?

2010-02-22 / 20:45:06 / kommentera inlägget / » Design

Känner för en ny design. Denna börjar bli lite vintrig, och snart (förhoppningsvis) kommer våren så det skulle kännas skönt med något nytt. Dock är jag mycket nöjd med denna design som jag har, men jag är en sådan person som vill förändra hela tiden. Jag kan ju hoppas att Milla vill hjälpa mig med min design ännu en gång.
Milla vill du det? ;)

Vill blogga..

2010-02-22 / 16:12:08 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

"lite dåligt med uppdateringar nu på sista tiden tycker jag, lite synd faktiskt för jag gillar din blogg. men du kanske har fullt upp där hemma :)"

Jag har verkligen fullt upp! Men jag vill så gärna komma igång med bloggen igen, för det är så grymt roligt. Satt och läste igenom gamla inlägg från den tiden jag&E började att träffas. Så som jag skrev då vill jag skriva nu, lika skrivglad. Ska försöka att hitta tillbaka till mitt gamla "blogg-jag". Vill dock inte tvinga mig till att blogga eftersom att det blir tråkigt då. Men ni ska veta att jag uppskattar era fina kommentarer! Ni är så underbara, mina fina läsare! ♥

1 Mars!

2010-02-16 / 08:22:14 / kommentera inlägget / » Svar på frågor

På klippet jag satt ut på bloggen så stod det att programmet skulle visas den 15 februari (igår). Men det stämmer inte, det kommer att visas den 1 mars. Så att ni vet! :)

GAAAAAAAAAAAAH

2010-02-15 / 19:59:30 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

JAG DÖR!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article6609323.ab

Alla hjärtans dag!

2010-02-14 / 19:11:30 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Glad alla hjärtans dag! ♥
Vad har ni gjort för mys idag?

Själv har jag inte gjort så mycket, E sov här. Vi fick en sovmorgon av mamma, så det är väl det som hänt. Vi har inte firat dagen så mycket. Känns inte så viktigt faktiskt.

Idag var det även TRE år sedan jag fick reda på att jag var med barn. Otroligt så fort tiden går!

Opsi!

2010-02-10 / 15:46:45 / kommentera inlägget / » Funderingar

Jag måste bara meddela att det kändes väldigt lustigt att se sig själv på kanal5's hemsida.


Börjar bli riktigt nervös nu.

Badhuset!

2010-02-06 / 15:50:14 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Denna dag har bestått av bad i simhallen! Mycket uppskattat från mig&Leija. Efter ett tag blev det kallt så vi satt oss och mös i handduken istället. Det här hoppas jag att vi kommer göra flera gånger, för det är så otroligt härligt. :)

Senare när lusten finns uppdaterar jag mer om gårdagen, då vi var på kalas. Spännande!
Puss ♥


Mina tankar går nu till dig&din familj!
Ta hand om dig/er. Detta är så svårt att förstå.
Finns här för dig!

Argt barn..

2010-02-04 / 21:06:42 / kommentera inlägget / » Leija 2 år

Den lilla damen som för tillfället ligger uppe och sover har varit en galning nu på kvällen. Går inte riktigt att förklara hur hon såg ut och vad hon gjorde, hon var bara helt hysterisk. Slogs, sparkades och bet mig. När hon får sådana utbrott vet jag inte vad jag ska ta mig till, vill sätta mig ner och slita av mig håret. Tur att jag inte gör det då, det gäller att bara vara lugn och sansad. Alla gånger går inte det, så idag fick hon lägga sig utan en nattsaga. Det gillades inte, och det kan jag förstå. Men ibland får man inte som man vill.

Snart ska jag krypa ner i sängen och sova, är trött och slut.
Skönt med fredag imorgon, blir en lång helg eftersom att vi är lediga från skolan på måndag.
PUSS&GODNATT!

Ett litet prov..

2010-02-04 / 15:28:50 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Har precis slutat, har nyligen haft ett litet prov i Matematik A. Det gick bra och jag fick godkänt, känns skönt att det går okej. Jag är ju inte så duktig med siffror och matematik, inte min starka sida om man ska säga så. Nåväl, snart ska jag pallra mig ner till stan och köpa en liten present till kalaset jag och Leija ska på. Undrar bara vad man ska köpa? Det är svårt det där, men någonting hittar jag nog på.

Leija är med mamma till hennes jobb, hon skulle ha ett möte så Leija hämtades tidigare från dagis. Skönt för henne, imorgon blir dagen mycket kort för hennes del. Jag slutar kvart över ett, härligt. Börjar även lite senare imorgon också, pågrund av att jag redan gjort min naturkunskaps uppsats, då fick jag sovmorgon. Det är även prov imorgon med, men det ska inte jag göra. Det är prov i Excel, och det kan jag inte. Så jag ska få lite längre tid på mig att träna, så förhoppningsvis kan jag göra provet i slutet av denna månad eller början av nästa. Det är ingen idé att stressa. Nu ska jag pallra mig upp till mitt skåp och sen gå vidare mot stan, HEJS!


Hjärtat<3

2010-02-04 / 09:02:28 / kommentera inlägget / » Jag&Älskling

Nu är det så här att jag bara var tvungen att lägga upp en bild på min riktigt underbara pojkvän.
Det är helt sjukt vad jag älskar honom <3<3

Godissugen!

2010-02-03 / 18:07:35 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

En nybadad Leija sitter bredvid mig, snart är det sängen för hennes del.
Då ska jag kasta in mig i duschen och drömma om allt möjligt godis som finns, jag är sjukt godissugen nu!