Utmaning; Dag 03 - Mina föräldrar

2010-12-28 / 22:20:12 / kommentera inlägget / » Minnen för livet

Jaha? Det finns mycket att skriva om just mina föräldrar. Ska iallafall försöka få det lite kort..

Min mamma heter Marita är född 1972, och är världens bästa mamma. Hon fick mig när hon var nitton, hon skulle fylla 20. Hon var ung och visste inte att hon var gravid. Trots att jag kom som en chock för mamma så har jag alltid varit hennes nummer 1. Hon har alltid gjort allt för mig, och gör än idag. Utan henne vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig i livet, och jag vet defenitivt inte hur jag skulle gjort när Leija föddes om inte mamma varit där. Hon är helt fantastisk och vill mig alltid väl, viktigast för henne är att hennes familj har det bra. Dock kommer hon inom kort att äntligen göra någonting för bara henne, som bara kommer att gynna henne. Hon ska nämligen göra en Gastric bypass (?). En operation som kommer att hjälpa henne att förlora i vikt. Jag har varit emot detta väldigt länge, men jag får inte vara självisk mot min mamma. Detta kommer göra henne gott, och jag vet att hon kommer må så mycket bättre av detta. Min mamma är en kämpe, hon är helt jävla fantastisk!
Jag älskar dig mor,♥

Min pappa heter Björn, han är född 1973. Han är världens bästa pappa. Dock har vi inte haft det lätt, min pappa och jag. Vi har inte varit rättvisa mot varandra, varken han eller jag. Jag har anklagat honom för otroligt mycket saker, och han har gjort samma mot mig. Jag har varit så besviken under så många år. När pappa och mamma hade gått isär så skulle jag bo hos honom varannan helg, dock ville jag inte det. Jag gjorde allt för att slippa det, jag ville inte till honom. Jag vet att detta sårat honom, men som 8;åring är det svårt att ta att ens pappa hittat en ny fru som även hon hade barn. Åren har gått och vi har kastat så mycket skit på varandra! Detta är så jävla tråkigt, för vi har missat så mycket av varandra. Han har missat så mycket från min uppväxt som jag vet att han velat se, men jag har kanske inte alltid tillåtit honom. Han har säkert inte velat heller. Dock växer man och blir äldre och klokare. När jag som 15;åring blev mamma till en flicka så hände någonting. Pappa och hans fru kom till BB där jag låg. De hälsade på och pappa var så lycklig över att fått blivit morfar! Sen den dagen har vi haft kontakt minst en gång i veckan. Det känns helt fantastisk att efter så många år äntligen ha den kontakt med pappa som jag alltid velat ha. Min pappa är otrolig, en man som är så klok men också så himla underbar. Han är en hjälte för mig, för jag vet att han klarar allt. Min älskade pappa! Jag älskar dig, ♥

Sen får jag inte glömma min älskade styvfar Ronny, han är född 1971 och kom in i mitt liv när jag fyllde 10. Han har tagit sig an mig, och likaså hela hans släkt. Han är helt otrolig, och jag är glad att han finns i mitt liv. Världens segaste och coolaste styvfarsa! Han är bara min styvfar och det är så jävla härligt. Jag älskar dig!
Kommentarer
Postat av: Ulrika

Tårarna sprutar, du har ju förmågan att få fram det så bra! <3

2010-12-28 @ 23:08:08
URL: http://honmammanu.blogg.se/
Postat av: erica

Hej.

Det kändes jätte konstigt att läsa detta inlägg om dina föräldrar.

Min mamma är med född 1972 & min pappa 1973 & jag var med ung 19år när jag för 3mån sen fick min son. Min mamma var med ung när hon fick mig.

Det kändes som att läsa ur sin egen blogg när jag läste detta. så skumt.

Det va ett jätte fint namn du gett din dotter.

Hur gammal va du när du fick henne?mvh Erica

2011-04-01 @ 09:15:31
URL: http://www.erica.bliggy.se
Postat av: Jasmine

Bra sida du har! Jag har kollat igenom några av dina andra blogginlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-07-11 @ 03:56:29
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: