GALEN MOR!

2010-12-30 / 10:23:11 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Morsning korsning!
Ursäkta att jag inte skrev min utmaning igår, men det är mycket som händer! Det är nämligen så att vi bor i ett kaos förtillfället, vi ska nämligen flytta typ nu. Ja, vi hann bara bo i vår lägenhet i två månader innan det är dags att flytta igen. Känns så himla surt!

Vi flyttar inte bara för att det är kul, för jag trivs i min lägenhet. Vi flyttar nämligen pågrund utav min granne ovanför mig som inte är riktigt frisk. Hon hotar mig, och diverse otrevliga saker. Leija tycker inte om att vara hemma, så hon vill mest vara hos mamma. Så jag fick nog före jul och sa upp lägenheten, dock så har man ju tre månaders uppsägningstid. Så vi hade inte fått flytta förrän den 31 mars!! Det var alldeles för länge, och med tanke på att jag redan hittat en annan lägenhet som stod tom och som dessutom var fräschare än min nuvarande så ville jag ut på en gång! Igår ringde jag min hyresvärd och han lät mig slippa de tre månaderna, så vi fick flytta på en gång. Jag var och är mycket tacksam mot min hyrsevärd som var så otroligt snäll att han gjorde såhär mot mig, men han sa att han tänkte på min dotter.

Iallafall, igår blev gårdagen kaos. Leija fick sova hos mormor, min underbara vän U lånade ut 11 flyttkartonger, och så fick jag två av mamma. Så det räcker till alla våra saker, resten av kläderna och så tar vi i svarta sopsäckar. Så idag när E kommer hem ifrån jobbet måste vi hämta släpet hos pappa, sen ska vi hitta en bil med dragkrok sen börjar vi att flytta. Helt jävla galet att det gått så fort! Och hyresvärden på mitt nya ställe var ju sjukt bra, fick nycklarna på en gång igår och ska skriva kontrakt i veckan som kommer. Han ville så gärna ha in mig och Leija, känns jätte bra! Hoppas att det blir bra nudå, men det tror jag. Området som vi ska flytta till är SUPERlungt. Jag är glad, hoppas bara att Leija kommer gilla sitt nya rum. Men det tror jag nog!

Så nu vet ni varför jag ligger lågt under de närmsta dagarna.. Hoppas ni förstår mig! Efter detta så ska jag fan ta tag i lite viktiga saker, prio ett är körkortet. Jag har bestämmt att i april SKA jag ha det där förbaskade körkortet! Sen ska jag faktiskt sätta igång med denna blogg och styra upp lite grann.

Kommentarer
Postat av: Camilla F - Design&Foto

Oj va jobbigt men tur att det löste sig så snabbt ändå. Hoppas det blir bra nu :) <3

2010-12-30 @ 10:55:15
URL: http://camillafamme.se/blog
Postat av: Emelie

gud så tråkigt:( men bra att det gick bra ändå!

2010-12-30 @ 11:44:42
URL: http://ringblome.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lycka till med flytten! :D

2010-12-30 @ 14:30:42
URL: http://hannamedgipset.devote.se
Postat av: Stephanie

Lycka till med allting nu!! :D

2010-12-30 @ 21:44:26
URL: http://sstteepphhiiss.blogg.se/
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

mysig blogg du har :)

2011-01-04 @ 12:51:49
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: FowZie ♥ ~ felicia aulén

idag är det tisdag! :) då ska man vara glad! ifrågasätti nte varför det är bara hälsosamt att vara det (A'

2011-01-04 @ 14:02:58
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: emma

oj, ja då förstår ja att du inte hinner skriva i din blogg- Jag hade också velat flytta om ja hade en granne som hotade mig och jag hade ett barn .. De är ju självklart att sitt barn ska trivas i lägenheten, hoppas de blir bättre i er nya lägenhet och att era grannar är snällare där.Hur länge har ni bott io den nuvarande lägeneheten?

kram

2011-01-07 @ 10:02:49
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: Joanna-Ett aspergerliv

Just nu pågår flera tävlingar på min blogg, så passa på att gå in och anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)

2011-01-16 @ 16:24:57
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
Postat av: Susanne

Nu vet jag inte vad din granne har hotat dig med men jag tycker absolut att du ska göra en anmälan om du har blivit hotad.

2011-01-21 @ 21:17:00
Postat av: mikaela.l

Sitter på kanal5.se och kollar på gamla avsnitt av outsiders... du är ju helt fantastiskt söt med Leija!

2011-02-20 @ 23:14:46
URL: http://pappasadet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: