SVAR

2010-08-28 / 14:30:37 / kommentera inlägget / » Svar på frågor

Hej
jag beteede mig precis likadant när jag var i Leijas ålder. Sen senare visade det sig att jag hade ADHD. Det är ingenting som ni har funderat på? Din blogg är grymt bra och jag har följt den sen första början :)!

Svar; Det är ganska svårt för er läsare att veta hur Leija beter sig, mer än det jag skriver. Eller hur? Jag talar inte om allt och det vet ni. De flesta barn i denna ålder är inne i trotsåldern, vilken betyder att man måste kämpa otroligt mycket som förälder för att barnen ska lyssna iallafall lite grann. Bara för att jag skrivit att Leija skrikit jätte mycket en dag behöver inte det betyda att hon har ADHD. Jag är insatt i ämnet om just ADHD, behöver jag säga mer? (Jag själv har ej den diagnosen, men några i Leija's närhet har det.) Slutdiskuterat tack!

Tack för att du uppskattar min blogg! :)
Kommentarer
Postat av: susse

Om man skulle kunna dra slutsatsen att Leja skulle ha adhd efter det lilla du egentligen har skrivit ut om henne så finns det många barn som skulle ha den diagnosen. Vet att den som kommenterade antagligen inte menade något illa men jag tycker man ska vara försiktig med att slänga ur sig sådana kommentarer, speciellt med så unga barn, Leja är trots allt bara tre år. Och som du skrev Nadja, väldigt många barn i den åldern är trotsiga och kan skrika en hel del. Det bästa tipset som jag kan ge är att vara bestämd mot Leja och inte ge dig när hon börjar trotsa (även om jag vet att det är lättare sagt än gjort).

2010-08-30 @ 20:57:17
Postat av: Sanna

Det är inte bara Leija . Melvin är i trotsåldern och har riktigt jäkla humör , Wilma är påväg dit också . Det är ju helt naturligt . ADHD behöver det inte vara överhuvudtaget . Tur att du inte lyssnar på sånt larv , så gott som alla barn går igenom trotsåldern !!

2010-09-08 @ 13:45:24
URL: http://melvinsmamma92.blogg.se/
Postat av: Emilia

GAH! Vad roligt att du har börjat blogga igen:D Sökte bara lite på leijas mammas blogg för att se om du hade börjat igen och det hade du:D över lycklig:D

2010-09-25 @ 23:06:33
Postat av: Joanie

Ja herregud, det är väl klart att det inte är tecken på ADHD att hon trotsar! Jag är snart trettio och läser till psykolog, och vad jag vet kan man absolut inte ställa någon sådan diagnos så tidigt, och det är också normalt med oerhört starka trotsbeteenden, som är helt naturliga och friska tecken, det är led i utvecklingen av en egen självständig personlighet. Så tänk INTE mer på den där kommentaren.

2010-09-27 @ 00:19:56
Postat av: Smsa Låna

Intressant sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :).

2011-07-20 @ 14:32:37
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: