Städning i Norberg.

2009-09-21 / 17:48:47 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

PUST!

Jag har precis städat klart hemma hos min kära mormor&morfar. Mormor ville ha lite hjälp, så jag ställde upp. Sen så tjänade jag en slant på det, och det är ju inte helt fel med tanke på Västerås-resan på fredag. Det behövs ju som sagt införskaffas en hel del nya höst&vinter kläder. Hoppas att det finns någonting fint bara! Men det tror jag nog.

Ni undrar säkert vart Leija är nu medans jag är i norberg. Det är faktiskt E som har henne idag, han hämtade henne från dagis vid 16.00 tiden. Just nu är dom hemma hos hans bror och har ätit lite middag. Det har tydligen gått jätte bra, och Leija hade varit glad hela tiden. Men snart tror jag att hon börjar bli trött, det har ju varit en lång dag på dagis idag. Så det gäller att lägga sig i tid för henne. Vi får se om hon sover eller är vaken när jag kommer hem, jag hoppas ju att hon är vaken så att jag hinner gosa lite med henne. Vi får ju inte så mycket tid tillsammans på dagarna, vilket är tråkigt. Men det får vara så några år till, tillslut kommer både jag&Leija vinna på det.

Snart ska jag börja röra mig till bussen. Det känns skönt att vara där i tid, det skulle ju vara hemskt om jag missade den. Dock går den om 30 minuter, men man vet aldrig.. Haha! Skriver mera senare! PUSS, ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: