Hjälp mig hitta den där extra glöden?!

2009-09-15 / 21:29:52 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Tycker ni om att klaga?
Det gör jag. Jag älskar att klaga, jag klagar på allt. Nästan. Just den här kvällen är en sådan kväll då jag vill klaga. Fast idag vill jag bara klaga på mig&min Matematik-lärare. Istället för att sitta hemma hos min älskade E och kollat ca. 1700 bloggar så hade jag kunnat vara hemma vid mitt köksbord och pluggat 45 sidor Matematik A. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Nu har jag "slösat" min kväll vid en dator, varför? Jo, det är för att jag avskyr allting med siffor, tecken, konstiga uppställningar o.sv. Jag orkar inte! Jag har tappat lusten till Matematik, fullkomligt. Och vad beror det på? JO, det beror på min HEMSKA Matematik-lärare. Jag har aldrig varit med om värre lärare. Det är sjukligt! H*n vet inte ens vad h*n själv gör, allting är bara skitsnack. Varenda eviga lektion. Vad ska jag göra? Jag måste gå på dom hemska lektionerna, även fast jag helst vill sitta och plugga någonting vettigare. Nej, jag ger upp. Så känns det, och sen önskar jag mig själv "Lycka till" att hinna klart med TVÅ kapitel Matematik på EN vecka.

Annars så känns allting annat med skolan toppen, och det är ju tur.
PUSS! ♥
Kommentarer
Postat av: Emma

Vem är din matematik-lärare? :)

2009-09-16 @ 11:26:34
Postat av: Anonym

Det var verkligen ingen kul att höra, då förstår jag att man lätt tappar motivationen. Men kan du inte prata med skolan syv eller rektor och förklara din situation. Det kan ju inte vara kul att gå till skolan till slut om du känner så. Kämpa på!!

2009-09-16 @ 14:10:56
Postat av: Lilla jag

Jag tycker om att klaga. Tyvärr har jag en tendens att nästan enbart skriva i min blogg nlevär jag har något att klaga på eller gnälla över så de få som läser den måste tror jag är värsta gamla gnällkärringen. Blev kallad bitterfitta en gång, fast det var av en som försökte sno min pojkvän ifrån mig (och hon var/är ändå 26år och beter sig så^^) -och då är det väll inte så j*dra konstigt att man blir sur/förbannad...eller?

2009-09-16 @ 17:43:43
Postat av: Sanna

Känner igen mig i det du skriver, jag läser Matematik A och det känns inte som jag minns någonting nu när man varit hemma sedan sommaren 2007 utan att räkna osv. Det är med andra ord inte det lättaste att hinna med ett kapitel i veckan och när man är sjuk eller hemma för vård av barn missar man lätt ett kapitel och måste plugga två i stället! De är riktigt frusterande och jag hinner inte riktigt med alls, känns riktigt jobbigt.

2009-09-16 @ 18:38:16
URL: http://mammasvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: