Vilken UNDERBAR dag!

2009-02-28 / 20:03:43 / kommentera inlägget / » Leija 1 år

Myspys!
Ja, vi har verkligen haft en jätte mysig dag idag. Bara tagit det lugnt och njutit av dagen, t.om Leija har varit riktigt lugn idag. Inte gråtit en enda gång, inte ens tjurat lite. Det är rätt så ovanligt eftersom att hon är en envis liten dam. När jag kom hit till mormor så blev Leija helt extas när hon såg mig, det blev ännu värre när hon såg paketet och godispåsen jag hade med mig. Då var jag inte lika intressant längre, hon slet tag i paketet och skrek; MIN! Med världens största smile på läpparna, när hon öppnade så fick hon så stora ögon att jag trodde dom skulle ploppa ut. Hon var helt överlycklig över sitt fina Nalle-Puh pussel. Nu kommer det vara fullt upp för hennes del, hon älskar nämligen att pussla.
Duktig är hon också! Även fast mamma måste hjälpa till, hihi..

Innan Leija gick och la sig så bastade hon och jag. Jag hade lovat henne att vi skulle basta ända sen hon åkte hemifrån igår. Så hon visste vad som väntade när jag kom. När vi hade ätit klart och allt så gick hon och pekade på dörren in till bastun, bara för att visa mig att hon inte hade glömt. Sen började hon dra i kläderna och sa; Bss, bss. Det betyder alltså basta. Då var jag ju tvungen att basta på en gång, så vi hoppade in i duschen sen bastun. Och det var verkligen helmysigt! Jag tror att vi bastade i en halvtimme om inte mer t.om. Hon var jätteglad där inne, hon kastade runt på vatten, tvättade mitt hår med vatten, satt och snackade med mig och visade var alla hennes kroppsdelar finns. Helt otroligt att hon vet vart hennes navel finns! Det trodde jag faktiskt inte att hon kunde, men det är väl sånt som dom lär sig på dagis.

Nu så börjar melodifestivalen, så jag ska krypa ner i soffan med mormor&morfar nu. Jag undrar vem/vilka som kommer vara bäst ikväll? Sara Dawn Finer hade ju fått 5 plus för sin låt i Aftonbladet, den måste ju vara bra. Jaja, vi får se! Vem håller ni tummarna för? Jag skriver mer när det är slut, så kommentera massvis medans jag är borta. Okej?
puss..

En bild på min pingla ifrån förra året!
Jösses, vad liten hon har varit..
Otroligt!

Kommentarer
Postat av: frida

jag tyckte att det inte var någon som var sådär jättebra på melodifestivalen.

Vem tyckte du va bäst ikväll? :)

2009-02-28 @ 21:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: