Semlor, hostmedicin & storstädning!

2009-02-25 / 19:36:56 / kommentera inlägget / » Minnen för livet

Godkväll!
Här sitter jag, helt ensam. Bara jag&tvn som visar Jerry Springer. Jag undrar varför jag ens kollar på det? Sjuka människor som erkänner att dom har haft sex med sina syskon inför hela USA. Ja, det kanske inte bara är såna som är med. Men jag måste iallafall säga att jag aldrig skulle ställa upp i en såkallad "Talk Show". Nej, det räcker med Outsiders för min del. När nu det kommer att visas på tv, det är snart ett år sen som programmet spelades in. Mja, det kommer nog visas på tv, såsmåningom.

Leijas förkylning börjar att gå över sakta men säkert. Jag vill inte säga för mycket ifall att den kommer tillbaka, vilket jag tvivlar på. Det är bara hostan som är kvar, och den är inte rolig att lyssna på. Jag får ont i hjärtat att höra henne hosta så att hon får panik, hellre att jag får hosta än att min lilla tjej har det. Hon får nog käka Ventolin (Hostmedicin) ett tag till, hon tycker ju det är gott så. Nästan så mycket som godis, tokiga unge.

Snart ska jag baka semlor, även fast det snart är natt. E vill ha det efter hans träning, sen har jag lovat Leija en semla när hon vaknat imorgon. Vi åt ju inga semlor igår fast det var Fettisdagen, för mig spelar det ingen roll. Fast för våran del så blir det ingen mandelmassa i, det blir vaniljkärm i. Jag tål verkligen inte mandelmassan, den är vedervärdig!
Tycker ni det ska vara en "klassisk" semla med mandelmassa i, eller vaniljkräm?

Imorgon ska E ha Leija över dagen så att jag kan städa. Det börjar att bli riktigt skitigt här hemma, så det är dags nu. Om jag ska vara helt ärlig så är jag faktiskt riktigt sugen på att städa, lyssna på skithög musik, sjunga med i musiken, och bara vara för mig själv. Det kan vara kul, fast bara om man är sugen på att städa såklart! Men nu ska jag sluta, jag ska ta och slänga ihop lite deg nu sen ska jag se om det finns något på tvn innan E kommer hem. Kanske skriver när jag är klar med semlorna! puss

Leija&sin mormor en dag förra veckan!
Hon blev lite rädd för vovven så mamma satte upp henne i ett träd.
 Det var kul tyckte hon.Våran söta vovve, Ossi!
Många av er visste ju inte att vi hade en hund, ni kanske vill veta vad det är för ras också.
Han är en finsk lapphund, sötast i världen!

Kommentarer
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.

Ja jag har valt att vara anonym för jag visste att folk skulle komma med dumma kommentarer som "hoppas du får missfall" och sånt skit. Jag vill liksom inte att folk ska kunna veta vart jag bor och vad jag heter... ja telefonnummer kan man också hitta om man har mitt namn. Min kusin har blivit trackad via telefon av en gubbe som var kär i henne via bloggen. (Ville köpa henne och grejer) jätte konstigt.Nej jag är riktigt noga med vad jag lämnar ut. Speciellt då jag visste att min blogg skulle bli välbesökt. Sedan hade det till och början lite med att göra att jag inte ville att alla som "känner till mig" ska veta så mycket info om mig. Och så ville jag inte att mitt ex skulle hitta bloggen och börja skriva massor med saker. Och det har han ju inte gjort så jag är jätte glad för det :)Jo men vad roligt! Säg till mig när det är. Jag har också varit med i tv men för andra saker ;).Kram.

2009-02-25 @ 19:45:31
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hmmm..sammanfattning: skitfint namnval. respekt för att du är så ung mamma. liite för stor tatuering!! önskar er två all lycka :)

2009-02-25 @ 19:54:53
Postat av: Sandra

Det ska vara vaniljkräm i semlorna tycker jag :DOch vilken söt hund ni har!

2009-02-25 @ 20:14:45
URL: http://sandraelfberg.blogg.se/
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.

Läskigt att ens vilja köpa någon förhuvudtaget!?Nej.. och jag ville skriva privat i min blogg och därför så tog jag bort det andra.. förstår du :)? Jag hade ju inte kunnat skrivit privat om jag inte var anonym. (I alla fall just jag hade inte kunnat det)Jag funderar på det. Kanske lägger ut en bild som är vattenstämplad. Vet inte om jag ska fortsätta med bloggen.. känner att jag istället vill spendera all min tid till barnen.2009-02-25 @ 21:23:13
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

helt klart mandelmassa! annars är det ingen semla:P inte enligt mig iaf.... Men du, ang outsiders, du glömmer väl inte bort att meddela på bloggen när det kommer på tv? vill absolut inte missa det:) Din blogg är skit bra

2009-02-25 @ 21:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: