Svar på frågor om tatueringen!

2009-02-19 / 22:59:23 / kommentera inlägget / » Svar på frågor

Jag har fått en hel del kommentarer ang. min tatuering. Alla verkar tycka den är så himla stor!
Men så stor är den faktiskt inte, bilden är tagen så nära att den ser väldigt stor ut. Det klart att den syns, men det är så jag ville ha den. Jag vill visa upp den för alla. Den betyder någonting för mig! Jag anser att man inte ska göra en tatuering som knappt syns, det är min åsikt. Den här tatueringen har jag velat gjort ett bra tag nu, och nu har jag äntligen fått göra den. Jag tycker att det är "onödigt" att tatuera en tatuering som knappt kommer att synas. Visst, man ska kunna gömma den då man jobbar. Och det kan jag med min. Man måste tänka långsiktigt också, och det tycker jag att gjort.

Sen en sak till som många undrat är hur jag ska göra när jag får ett till barn. Om jag då ska tatuera in det barnets namn på andra benet. Nej, det ska jag inte. Leija är mitt första barn,  det var hon som gjorde mitt liv annorlunda. Just därför vill jag ha den på ett ställe där den verkligen syns. Och när jag får andra barn så ska jag såklart tatuera in deras namn också. Men i en gemensam tatuering någon annanstans på kroppen. Nu låter det som att jag kommer älska Leija mera än om jag skulle få andra barn. Så är det inte!
Jag kommer såklart att älska dom villkorslöst alla! Hur många barn jag än kommer att få.
Men det är ingenting jag planerar nu. Barn alltså, så därför får nya tatueringar vänta. Vi får se vad som händer med tiden.
Nog ska jag ha alla mina barns namn på kroppen! Inte på samma ställe bara.. Alla kanske får ett "eget" ställe på kroppen, Vem vet? Framtiden får utvisa det..
Kommentarer
Postat av: JosseBosseJoe

jag måste bara säga att jag älskar din blogg!

Du skriver verkligen jätte bra och den är himla mysig också:)Kram Josefin

2009-02-21 @ 23:27:26
URL: http://jossebossejoe.blogg.se/
Postat av: Malin

min dotter heter också Leija, finaste namnet :)

2012-01-22 @ 11:44:24
URL: http://inwe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: