Dagen före allvaret börjar igen..

2009-08-17 / 15:10:11 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Ni undrar säkert när jag ska komma tillbaka och börja blogga på allvar igen, det undrar jag med.
Vi kommer att få hem internet om ca. 1 månad. Om det blir kortare eller längre tid utan/med internet vet jag inte. Det har tagit tid, vi har inte kunnat bestämma oss för vilket internet vi ska ha och sen har vi inte känt för att skaffa internet under sommaren. Men nu börjar hösten närma sig, min skola börjar imorgon och då vet jag att internet kan behövas en hel del. Bloggen är även någonting som jag kommer vilja skriva på dagligen, skriva av mina känslor och få respons från er läsare. Det är underbart! Som sagt så kommer det kanske ta tid innan jag är tillbaka igen, men antagligen imorgon kväll så kommer min älskade E hem och då kanske jag kan blogga lite hos honom. Vi får se vad som händer! Jag vet iallafall att ni inte sviker mig&min blogg. Det känns toppen, ♥

Jag kommer inte att sätta in några bilder i detta inlägg, varken på mig eller Leija. För sen det som hände, med stölden av mina bilder så kommer jag att vara försiktig. Det hoppas jag att ni förstår. Men iallafall, Leija&jag mår bra. Det känns lite konstigt med tanke på att allvaret börjar imorgon. Men nu är det på riktigt, om tre år vet jag att jag kommer ta studenten med en fem-årig dotter. Helt sjukt om ni frågar mig, men den dagen kommer vara den mest fantastiska i mitt liv. Näst efter Leija födelse. Nej, jag känner att jag måste runda av här nu. Jag skulle kunna skriva om allt&ingenting just nu. Det är så mycket jag vill berätta för er. Ni får ha det bäst tills jag är tillbaka igen!
PUSS&KRAM TILL VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE, ♥

IDIOTER!

2009-08-15 / 14:55:07 / kommentera inlägget / » Frågor till läsare

Det är något psyk på bilddagboken som har gjort en fejk bilddagbok om mig&Leija.
Bilddagboken heter; fiaandersson95
Så nu skulle jag gärna vilja veta vem den/dom personerna är? Sen är det tydligen någon som har gjort en till bilddagbok som heter; Leijasmamma.
Så nu till min fråga, vad ska jag göra åt det här?
Jag har ju ingen bilddagbok kvar och det går inte att anmäla bilderna om man inte har någon bilddagbok.
HJÄLP MIG NU!


Update 20.10;
Jag var nu in och kollade på dom ovanstående bilddagböckerna och båda två har bytit namn och tagit bort alla bilder på mig, Leija och en till tjej. Dom blev säkert "rädda" eller någonting när dom/den förstod att folk hade fått reda på vad dom gjorde. På ett sätt känns det jätte skönt, men jag tycker fortfarande att allting är obehagligt. Jag kommer nu att införskaffa ett program där man märker bilder, för händer det här mig igen blir jag verkligen rädd. Men jag står fortfarande fast vid att jag kommer polisanmäla detta. Jag berättar mer när jag vet vad som händer.. Hoppas att ni underbara läsare är med mig!

Snabbis!

2009-08-07 / 22:02:18 / kommentera inlägget / » Mamma-Nadjas vardag

Hej på er!
Tiden går och jag har fortfarande inte fått internet, men det kommer väl med tiden. Jag överlever iallafall, hoppas ni också gör det. Haha.. Just nu är jag iallafall hemma hos en vän och vi har bastat och myst på, jätte härligt. Men nåja, jag tror jag ska kila nu. Skriver mer när jag har dator nästa gång!

Innan jag drar kan jag passa på att svara på en fråga som någon anonym skrev till mig.
Svar; Ja, jag var i Luleå den 27 Juli. Och ja jag var på stan då, hihi..
Roligt att bli igenkänd, du skulle ha hälsat!